Сузхоу Саницал Заштитни Производ Производња Цо, Лтд (ССП) основана у 2010 години, налази се у граду Сузхоу, Иангцхенгху Град, који је прилично богат длакавим раковима. Наша фирма је специјализована за производњу професионалних производа за заштиту дисајних органа.

ССП се квалификује са одређеним сертификатима за производњу професионалне заштитне маске. Ми смо један од ретких произвођача који су добили НИОСХ Н95 сертификате. Са сертификатима ЦЕ, Бенцхмарк, ЛА, КС, ПМ2.5 овлашћено писмо и многе друге истовремено.

Током година брзе провере Националног института за безбедност и здравље на раду (НИОСХ), Општа управа за контролу квалитета, инспекцију и карантинацију Народне Републике Кине (АКСИК), Удружење потрошача у Кини (ЦЦА), Шангајски општински биро за квалитет и техничку надзор (СМБКТС), наши производи добро се проводе кроз инспекције. Међу ЦЦА-овим случајним тржишним прегледом Пм2.5 маски у 2015. години, наша маска 8285 осваја част јединог производа са двоструком петом звездом. Наша специјална заштитна маска у бренду МАСКин позната је од стране купаца и добија добру репутацију, изградњу слике високог квалитета у уму професионалних удружења и купаца.

Главни производи су различите врсте маске за ППЕ и маске против Пм2.5, као што су маскиране високе маске за филтрирање у облику шоље, склопиве високе филтрационе маске и многе друге серије и различите типове. Имамо снажну способност у истраживању и развоју производа и технологије и углавном предузимамо производњу ОЕМ и ОДМ производа. Наша компанија је произвођач ОЕМ-а неких међународних познатих брендова професионалне заштитне маске и јединственог добављача новорођених домаћих брендова у ПМ2.5 маски.

ССП је увек у складу са филозофијом компаније и даље се усавршава, ствара вредност, тражи изврсност. Фокусирали смо се на пружање комплетне серије производа, квалификованих производа и конкурентске понуде како бисмо пружили бољу услугу нашим купцима.